Over ons

Mijn naam is Wendy en ik ben reeds meer dan 10 jaar actief in de wellness-branche.  Voordien was ik uitbaatster van een fitnesscentrum.  U ziet dat de weldaad voor het lichaam steeds als een rode draad door mijn leven loopt !

Mijn zoon Mike en ik baten samen de privĂ© wellness uit. Samen doen we ons best om jullie zo'n ontspannen mogelijk gevoel te bezorgen  ! De naam is niet niet zomaar gekozen : zowel mijn zoon als ik hebben een groot hart voor dieren.  Naast onze wellness  vangen we dan ook verwaarloosde, gevonden en in de steek gelaten dieren op, waarvoor we dan een liefdevol thuis zoeken ! We waren samen in Peru en hebben ons hart verloren aan het regenwoud , vandaar we deze in ons klein paradijs willen nabootsen : 'Rainforest Relax Bredene'.

Naast de wellness bieden we ook verschillende ontspannende massages en behandelingen aan.  Momenteel ben ik zelf eventjes uit de running. IO VERLEYE zal mij voornamelijk vervangen. Haar specialiteit is een stevige relaxatie massage. Ondertussen heeft ze reeds enkele jaren ervaring. Voor Duo-massages zal ze meestal bijgestaan worden door Cristof Machtelinckx.